Sandra Borda, Anna Vidal i Estefania Sampietro guanyen 1.000 molleuros de Mollerussa Comercial

Des de Mollerussa Comercial s’han mostrat molt satisfets de la campanya i han volgut agrair a totes les persones que n’han pres part, en especial, als clients per posar en relleu la compra de proximitat i crear sinergies al municipi
Guanyadores del
photo_camera Guanyadores del

Sandra Borda, Anna Vidal i Estefania Sampietro ha sigut les usuàries dels establiments associats a Mollerussa Comercial que han acumulat més tiquets de compra van acumular entre el 17 de maig i el 30 de juny, període que es va dur a terme la campanya +Tiquets + Mollerussa Comercial.

El passat dimarts Mollerussa Comercial va dur a terme el sorteig entre tots els usuaris que van realitzar compres en la quarantena d'establiments que s'hi van adherir. L'associació va repartir 1.000 molleuros - moneda comercial de la capital del Pla d'Urgell-, 500 molleuros va obtenir Sandra Borda, 300 euros Anna Vidal i 200 per Estefania Sampietro.

Des de Mollerussa Comercial s'han mostrat molt satisfets de la campanya i han volgut agrair a totes les persones que n'han pres part, en especial, als clients per posar en relleu la compra de proximitat i crear sinergies al municipi.

comentaris