Mollerussa Juliol Fest retrà homenatge a Ramon Mata, i recaptarà fons per la lluita contra el càncer de la Marató de TV3

La segona edició de la proposta comercial de la Mollerussa Juliol Fest tindrà una component de solidaritat i de sentiment per aquelles persones que han viscut en l'entorn del càncer, per aquest motiu els comerciants de la capital del Pla d'Urgell, traslladaran l'activitat al Parc Municipal, on compaginaran l'oferta comercial, el lleure, la música, la gastronomia, amb molta sensibilitat.

És precisament la sensibilitat, la que ha portat a Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç a convidar als personatges que van participar del moment més efervescent del lleure de la ciutat, liderant les cabines de les sales Aixopluc, Big-Ben o Musicland, així com altres locals que van aglutinar la moguda mollerussenca. Un retrobament d'aquests Dj.'s que també han volgut retre homenatge a companys de viatge que malauradament ja no els podran acompanyar, com és el cas de recentment traspassat Ramon Mata, un dels primers Dj.'s de la sala Big-Ben.

MOLLERUSSA JULIOL FEST 2017 from Territoris.cat on Vimeo.

El divendres dia 20 a partir de les 12 de la nit, Joan Camps, Maties Palau, Josep Anton Pérez, Santi Palau, Josep Barquè, i altres apassionats de la música, es retrobaran davant dels plats, per oferir la seva personal Play List amb sensibilitat, fen costat al fill del Ramon, Gerard Mata i la seva família. Serà una vesprada en la qual el públic podrà retrobar-se amb les cançons i els estils musicals que han acompanyat a un seguit de generacions.

Imatges de la primera edició de la Mollerussa Juliol Fest 1Mollerussa Juliol Fest, ha programat dos dies d'intensa activitat en el Parc Municipal, que es transformarà per segon any consecutiu en Centre Comercial i aparador del dinamisme de tots els sectors econòmics de la ciutat. Una convocatòria que ha de servir per consolidar la convivència ciutadana i projectar al públic visitant el gran esforç que Mollerussa està fent per constatar que malgrat els inconvenients i les dificultats, el comerç manté el seu nivell qualitatiu d'oferta i servei als seus clients. També es pot considerar una manera de revalidar la confiança dels clients, per tal que siguin comprensius amb les dificultats que ocasionen les obres del centre de la ciutat, en la funcionalitat per dur a terme les seves compres.

Com s'ha dit anteriorment, Juliol Fest ha programat diferents accions per recaptar fons per la Martó de TV3, que aquest destinarà els fons a la lluita contra el càncer. El públic podrà adquirir els gots solidaris, per realitzar les consumicions, així com tires per una rifa de vinils i de lots de Cd's, també en benefici de la recerca oncològica.

comentaris