19.10.2021 |

18 I 19 DE SETEMBRE

Tot a punt per la 2a edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell

Palau d'Anglesola serà l'amfitriona d'aquesta cita estrella dels amants de les figures Playmobil 
Primera Playmopalau la fira dels Clicks del Pla d'Urgell (1)
1a Fira dels Clicks del Pla d'Urgell
Tot a punt per la 2a edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell

El pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola és l’escenari triat per acollir, aquest cap de setmana, la 2a edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell.

Arran de l’èxit de participació de l’edició 2020, on hi van passar 1.000 persones complint amb les restriccions sanitàries pertinents, els joves organitzadors d’aquesta cita proposen als amants d’aquestes petites joguines una nova trobada lúdica on compartir la seva passió. Preveuen duplicar l’assistència, i compten amb el suport del consistori.

L’horari en què es podrà gaudir de la Fira és, el dissabte 18 de setembre, de les 10.00 a 14.00 hores, i de les 16.00 a 20.30 hores; i el diumenge 19 de setembre, 10.00 a 14.00 hores i de les 16.00 a les 19.00 hores.

La 2a edició de la Fira de Clicks és una bona oportunitat per redescobrir el municipi del Palau d’Anglesola 

Presentació Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérezEn total, les persones visitants podran gaudir de 12 diorames de grans dimensions, unes instal·lacions plenes de creativitat, imaginació i moltes hores de feina que recrearan moments del passat i móns imaginaris.

Tanmateix, els acompanyarà un conjunt de petits diorames que concursaran en la categoria oberta i la infantil davant d’un jurat especialitzat en el muntatge de diorames de Playmobil.

També s’aproparà al públic l’activitat ‘El Buscaclicks’, que consisteix a trobar un click que no correspon en els diorames exposats.

Es podrà seguir tota la programació i activitats de la Fira de Clicks a través del seu compte oficial a Facebook i Instagram (@playmopalau)

A la Fira hi haurà una selecció de botigues d’objectes Playmobil on es podrà adquirir tota mena de personatges i complements.

Per altra banda, al llarg del cap de setmana, s’oferirà al públic diverses activitats programades, com ara jocs inflables, pintacares i l’estrena d’un photocall realitzat per l’humorista català Marcel Abella.

La Fira de Clicks és una aposta valenta perquè el públic pugui compartir de nou experiències, es reuneixin les famílies, es demostri que #laculturaéssegura i que amb la unió de petites peces, molt d’esforç i inventiva, es poden fer coses extraordinàries.


Cartell de la 21 Fira de Cliks del Pla d'Urgell

Tot a punt per la 2a edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell
comentaris