Vila-sana, seu de la Supercopa Femenina d'hoquei d'Espanya

El Club Patí Vila-sana organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta competició de màxima categoria “amb l’objectiu de seguir fent créixer i visible l’hoquei femení com porta fent-ho el club des de fa 20 anys”
El Club Patí Vila-sana organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta competició de màxima categoria “amb l’objectiu de seguir fent créixer i visible l’hoquei femení com porta fent-ho el club des de fa 20 anys”
photo_camera El Club Patí Vila-sana, que ja fa 20 anys que va nèixer - Foto: Club Patí Vila-sana

Vila-Sana esdevindrà la capital de l’hoquei de l’Estat espanyol aquest cap de setmana amb l'acollida de la Supercopa Femenina d'Espanya, un esdeveniment esportiu de primer nivell que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu del municipi els dies 10 i 11 de setembre.

A la competició, hi participaran el C.P. Manelleu, el Telecable Gijón, el Palau Plegamans i el Club Patí Vila-sana. Dissabte tindran lloc les semifinals i diumenge, la gran final de la Supercopa. El Club Patí Vila-sana organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta competició de màxima categoria “amb l’objectiu de seguir fent créixer i visible l’hoquei femení com porta fent-ho el club des de fa 20 anys”

Per l’alcalde del municipi, Joan Sangrà, “acollir esdeveniments de primer nivell com aquest, aporten al nostre municipi una visibilitat excepcional i el lliguen al món de l’esport d’alta competició. Això, a més, suposa un impuls pel municipi, la comarca i la demarcació de Lleida”. Un impuls que ajuda a “dinamitzar el territori en tots els sentits: econòmic, turístic, social, lúdic, etc”. Segons l’alcalde, acollir competicions d’aquest tipus, “activen el teixit productiu i l’associatiu i fan de Vila-sana una població viva i atractiva”.

Fotopresentacio
Presentació de la Supercopa Femenina d'Espanya - Foto: Ajuntament de Vila-sana

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, afegeix que “tota la comarca es veu beneficiada de poder tenir al territori iniciatives tan importants com aquesta”. Panadés explica que “a la comarca hi ha molta atractius com, per exemple, el mateix estany d’Ivars i Vila-sana” i competicions com les d’aquest cap de setmana, contribueixen “a crear sinèrgies entre les possibilitats que ofereix el territori”.

Per la seva part, el president del Club Patí Vila-sana, Ramon Porta, afirma que “és tot un repte organitzar competicions de primer nivell com aquesta”, però que tant el club com el municipi estan “preparats i il·lusionats de tirar-la endavant”. Porta senyala que, acollint la Super Copa, ens posem al nivell de ciutats amb molta més població i, per tant, molts més recursos en equipaments i pressupostos.

Comentaris