27.11.2020 |

Vilanova de Bellpuig hissa la bandera per la Festa Major

Mentre que per la majoria del territori, l’arribada del setembre suposa el retorn a la rutina i a les obligacions professionals, a Vilanova de Bellpuig és sinònim de Festa Major d’estiu. Del 5 al 9, un variat programa d’activitats tindrà lloc per fer gaudir veïnes, veïns i visitants. Música, espectacles, activitats esportives, vermuts,... t’expliquem tot allò que no et pots perdre d'aquesta cita!

La comissió de festes decorant els racons de Vilanova de Bellpuig
La comissió de festes decorant els racons de Vilanova de Bellpuig
Vilanova de Bellpuig hissa la bandera per la Festa Major

Una trentena de propostes configuren la programació de la Festa Major d'estiu de Vilanova de Bellpuig, una trobada que se celebra en honor a la patrona del municipi, la Mare de Déu del Lliri.

La comissió de festes, que ha comptat amb el suport d'entitats, voluntariat i consistori, ha tingut la iniciativa de potenciar la bandera de la població, que es caracteritza pel seu fons en or i tres faixes viperades de sable, la flor de lis d'atzur i la corona mural de poble. Això ha estat possible, entre altres accions, gràcies al taller que darrerament ha tingut a lloc a les piscines i que s'ha basat amb materials reciclats. Aquesta insígnia municipal decorarà tots els espais que acolliran els actes festius.

FM Bellpuig interior1

El tret de sortida de la Festa Major tindrà lloc el dijous 5 de setembre, quan es desenvoluparan diverses cites esportives, com ara la presentació de la U.E. Vilanovavenca i el 6è Memorial Casimiro Pons, al Camp d'Esports.

El divendres 6 de setembre s'iniciarà amb la cercavila dels Geganters i Grallers la Guineu, la missa cantada i, a la Zona Esportiva, una de les novetats d'enguany: la gimcana familiar. Entre les activitats previstes a la tarda, i en consonància amb l'anterior, cal destacar la "gimcana guarra juvenil", que girarà entorn de les piscines i que s'adreça a públic major de 16 anys. A la nit, arribarà el torn de l'espectacle 'Brots', de l'humorista Toni Albà, i el concert de nit jove de Ball The Raska.

En el marc d'aquesta Festa Major, es realitzarà un concurs fotogràfic d'Instagram. Per participar-hi, només cal esmentar @ajuntament_vilanovabellpuig i l'etiqueta #VvaBFM19


El dissabte 7 de setembre s'encetarà amb el partit de futbol aleví d'U.E. Vilanovenca i C.E. Plà d'Urgell, i seguidament tindrà lloc el vermut popular a càrrec de l'entitat esportiva, amb Dj. resident. Tanmateix, cal destacar el 39è Concurs de Colles Sardanistes, amb la Bellpuig Cobla; l'espectacle pirotècnic i correfocs, a càrrec dels Rojos Junda; i el concert del grup de versions 7D Rock i la sessió d'Ernest Codina.

A la tarda del diumenge 8 de setembre tindrà lloc l'espectacle infantil 'Heliko', de la companyia de teatre de carrer i animació El Sidral; i una altra de les novetats destacades d'aquesta festa, l'Scape Room 'Misteri al Museu'. Es desenvoluparà a l'antic magatzem de cal Xai, entre les 17:30 i 21:30h (prèvia inscripció a l'Ajuntament amb grups de 4/6 persones).

FM Bellpuig interior2

El punt final de la festa arribarà el dilluns 9 de setembre, amb el parc infantil 'Xou's', el ball a càrrec del grup Madison, i la llençada de fanalets voladors.


Consulta amb un click el programa complert

Vilanova de Bellpuig hissa la bandera per la Festa Major
comentaris