24.09.2022 |

La Volta solidària a l’Estany en benefici de Vi per Vida i la recerca de la metàstasi

Des de l’any 2014 la iniciativa Vi Per Vida, impulsada pel sommelier Xavier Ayala, i la seva família, han dut a terme tastos solidaris, per recaptar fons que han destinat a l’IRB de Barcelona, per la recerca de la metàstasi
Presentació Volta Solidaria amb Vi per Vida a Cal Sinén @Territoriscat
Presentació Volta Solidaria amb Vi per Vida a Cal Sinén @Territoriscat
La Volta solidària a l’Estany en benefici de Vi per Vida i la recerca de la metàstasi

La Volta Solidària a l’Estany d’Ivars i Vila-sana incorporarà enguany una activitat paral·lela que consistirà en un tast de vins. Els participants en la iniciativa lúdica esportiva podran participar en l’experiència de conèixer les característiques de quatre vins que presentarà el sommelier Xavier Ayala.

Presentació Vi per VidaLa novetat d’enguany es deu al fet que la recaptació de la Volta Solidària serà en benefici l’entitat Vi per Vida, que dirigeix Ayala. Aquest dimarts s’ha presentat en el Centre d’Interpretació Cal Sinén l’activitat que tindrà lloc el diumenge 23 de maig. Hi han participat la família Ayala Cots, el responsable de comunicació de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), Oriol Alsina, i el diputat Ferran Accensi, i la tècnica de L'Estany Eva Reñé.

Xavier Ayala condueix el Tast Vi per Vida a Mollerussa.La Volta Solidària arrencarà a dos quarts de deu del matí a Cal Sinén i es limitarà les inscripcions a un centenar de participants, segons va explicar la tècnica Eva Reñé. els participants podran fer el recorregut de sis quilómetres del perímetre de l'Estany, a peu, corrent o en bicicleta. En finalitzar la volta Xavier Ayala durà a terme el tast de dos vins de la DO Casters del Segre, i dos de la DO Catalunya. L'aportació solidària, que serà íntegrament per VI per Vida, serà de 5 euros per la participació en la Volta i de 10 euros, en la Volta i el Tast.   

El càncer, la pandèmia silenciosa

Alsina va destacar que la pandèmia real és el càncer, que mata silenciosament, una malaltia molt complexa que cal estudiar a fons. IRB de Barcelona espera poder recaptar 5 milions d'euros en els pròxims cinc anys, per la recerca de la metàstasi.

Des de l’any 2014 la iniciativa Vi Per Vida, impulsada pel sommelier Xavier Ayala, i la seva família, han dut a terme tastos solidaris, per recaptar fons que han destinat a l’IRB de Barcelona. Xavier Ayala, explica que el projecte Vi per Vida ja ha recaptat des del 2014 uns 20.000 euros que s'han destinat a l'IRB de Barcelona, l'únic centre que estudia la metàstasi.Cartell Volta Solidària Estany

La Volta solidària a l’Estany en benefici de Vi per Vida i la recerca de la metàstasi
comentaris