22.05.2022 |
Territoris.cat

Cervera inaugura un nova temporada del projecte Horts socials i inclusius

La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental

Usuaris treballant en els  Horts Socials i Inclusius de Cervera
Usuaris treballant en els Horts Socials i Inclusius de Cervera
Cervera inaugura un nova temporada del projecte Horts socials i inclusius

Cervera enceta una nova temporada del projecte d'horts socials i inclusius, una iniciativa que te la voluntat de treballar en la millora de la qualitat de vida de les persones, donant-los l'oportunitat de produir i consumir els seus propis aliments La capital de la Segarra du a terme aquesta activitat des de l'any 2015.

Els organitzadors consideren que es tracta d'una eina terapèutica, educativa i mediambiental, que ha aconseguit millorar l'estat d'ànim i de l'autoestima dels participants, per aquest motiu s'ha considerat continuar amb el projecte.

Tercera temporada del projecte Horts Socials i Inclusius texteEn aquest moment hi ha tres horts actius, que han cedit el cerverins Josep Xandri, Roser Montiu i Josep Mora.  en els quals participen una desena de persones, tot i que encara queden places per si algú hi està interessat i vol participar-hi, sigui una persona particular o alguna entitat que vulgui fer un projecte de caràcter social.

Hi participen tres voluntaris que, a través dels seus coneixements en el cultiu, donen eines i suport a les persones participants. Hi ha interès a fer créixer aquest equip amb persones que tinguin petites nocions de cultiu i empatia amb els participants.

Aquelles persones que vulguin conrear un hort o fer de voluntàries, us podeu posar en contacte amb la Regidoria de Serveis Socials de la Paeria (telèfon 973 530 025) o amb Càritas Interparroquial (telèfon 973 532 151), que són les entitats coordinadores i gestores del projecte.

Cervera inaugura un nova temporada del projecte Horts socials i inclusius
comentaris