27.10.2021 |
Territoris.cat

Cervera vol augmentar la conscienciació vers el reciclatge amb el porta a porta

La campanya ha dividit Cervera en 11 zones i cada setmana es deixaran bosses a una zona

reciclatge
Cervera inicia una campanya de reciclatge porta a porta
Cervera vol augmentar la conscienciació vers el reciclatge amb el porta a porta

El passat diumenge 11 de febrer es va engegar, a la capital de la Segarra, una campanya de conscienciació adreçada a tots els veïns i veïnes per tal que dipositin al carrer la fracció de residus corresponent el dia que toca.

El projecte consisteix a no recollir les bosses amb material mal reciclat, les quals es deixaran al carrer amb un adhesiu de color groc perquè el veí la vegi l'endemà i sàpiga el motiu. Posteriorment, l'endemà, es realitzaran visites als habitatges o establiments comercials corresponents.

Altres accions que es duran a terme paral·lelament serà la vigilància de punts conflictius i les inspeccions nocturnes

La campanya ha dividit Cervera en 11 zones i cada setmana es deixaran bosses a una zona. La campanya durarà aproximadament fins al mes de maig, aconseguint així arribar a tota la població.

Tal com s'explica des de la Paeria cerverina, aquesta actuació també pretén millorar la imatge de Cervera, aconseguir els carrers nets i evitar l'ús de les papereres on es troben reiteradament bosses. En un primer moment, s'intentarà fer que els veïns ho facin correctament a partir de visites realitzades pels tècnics de gestió de residus del Consell Comarcal, però en casos que no s'arribi a solucionar els mals costums no es dubtarà en sancionar, amb un import mínim de 120 €.

La campanya és una proposta en comú del Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera.

Cervera vol augmentar la conscienciació vers el reciclatge amb el porta a porta
comentaris