Guissona organitza un cicle d'activitats per transmetre la història als més petits

Colla castellera  Margeners de Guissona
photo_camera Colla castellera Margeners de Guissona

L'Ajuntament de Guissona ha organitzat un cicle d'activitats destinat a la quitxalla, amb la voluntat d'apropar la història del municipi amb jocs i entreteniment, en el mes de la literatura per excel·lència.

El programa s'inaugurarà el dissabte 6 d'abril, la Festa del Margenet, una iniciativa consolidada a la primavera guissonenca, dedicada al món dels castells, que conduiran la colla castellera del municipi de la Segarra, Margeners. L'activitat inclourà l'espectacle d'animació d'Alea TeatreViatge.

Font de l'Estany GuissonaLes activitats continuaran el dia 13 d'abril, amb la presentació el vuitè volum de la col·lecció Guissona Històries de Conte, a la Font de l'Estany. El treball l'ha realitzat l'escriptora Marga Codina, amb les il·lustracions d'Acnes Pla. Un relat protagonitzat pel Piteu i la Llúcia, que té lloc en aquest indret del municipi. L'acte comptarà amb la participació de les autores. La matinal es completarà amb un esmorzar, lectura del conte, i una visita guiada pels tècnics del Museu de Guissona, al pou de l'Estany, que ha estat restaurat recentment.

Guissona continuarà amb la tradició, de dedicat la tarda del Dijous Sant, a la lectura de contes tradicionals, que es durà a terme pels carrers de Guissona, de la mà del col·lectiu Vivim de Cuentu, que clourà a la plaça Bisbe Benlloch amb Roger Canals. El mateix dia també hi haurà una estona dedicada als contes eròtics, a les deu del vespre al teatre de Cal Eril.

Mare Terra, de la companyia Princep TotilauEl calendari salta a la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, amb l'espectacle l'Agenda de Sant Jordi, que la companyia Top Guay representarà a la plaça Bisbe Benlloch. La tarda estarà dedicada a la poesia, amb una lectura de poemes d'autors locals, als que acompanyaran les interpretacions dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, i l'acordionista guissonenca Maria Mercè Sabartés.

El programa el clourà l'espectacle Mare Terra, de la companyia Princep Totilau, que protagonitzen titelles i actors, i que tindrà lloc al centre Catòlic de Guissona.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement