14.08.2022 |

L'exalcalde de Cervera Ramon Royes demana suport per no haver de tancar l'empresa familiar

Va deixar el llistó de la Paeria de Cervera molt alt, i abandona la institució per principis, i després d'haver aconseguit situar la capital de la Segarra com a referent de la Cultura Catalana
Ramon Royes en les xarxes socials
Ramon Royes en les xarxes socials
L'exalcalde de Cervera Ramon Royes demana suport per no haver de tancar l'empresa familiar

Va deixar el llistó de la Paeria de Cervera molt alt, i abandona la institució per principis, i desprès d'haver aconseguit situar la capital de la Segarra com a referent de la Cultura Catalana, l'alcalde de la capital de la Segarra - 2011 ql 2019 -, Ramon Royes. Renúncia a la política per centrar-se en l'empresa familiar Seyart, dedicada al disseny i confecció d'articles de protocol i regals elaborats amb vidre òptic i gravats amb làser.

Presentació Cervera capital de la Cultura  4Tot i el seu esforç al capdavant de l'empresa cerverina, l'estat d'alarma i la situació econòmica l'afecta de ple, però un cop esgotats tots els recursos personals considera que les administracions, catana i espanyola han actuat amb total inacció. Royes, ha estat demanant suport al públic perquè comprin els seus productes en el web de l'empresa Seyart, una gamma d'articles amb preus molt variats i accessibles a totes les economies, que l'ajudaran a evitar el tancament.

Els hauria de caure la cara de vergonya, en el món de la política hauria d'haver-hi més emprenedors perquè sabessin què és aixecar la persiana i jugar-se els diners cada dia

Seyart va néixer com una iniciativa pionera que podia imprimir imatges en l'interior de blocs de vidre l'any 1999, va superar la crisi del 2008, i segons declaracions al diari El Món, gràcies al patrimoni personal, que va permetre remuntar la situació. Però abans de la pandèmia, semblava que Seyart tornava a agafar embranzida, però el virus va ensorrar aquestes expectatives.

Al llarg d'aquests 21 anys, l'empresa ha produït escultures de vidre per diversos campionats d'elit del món de l'esport com els campionats del món d'esquí, el de billar, el de vela, el de golf, la Volta a Catalunya, peces per la Santa Seu i el FC Barcelona, entre molts d'altres. SEYART també ha fet reproduccions com la del Queen Mary 2, en aquell moment el vaixell més gran del món, edificis com la Sagrada Família acabada o l'espectacular Shambala de Port Aventura, i també prototips de nous vehicles de SEAT o avions d'Airbus.

Les col·leccions de joieria, dissenyades en gran part pel mateix Ramon Royes, han estat exposades en salons internacionals com Hong Kong, Basilea, Frankfurt, Munich, Milà, Lisboa, Madrid o Barcelona.

Royes demana un acte de solidaritat a la ciutadania fent alguna compra a la seva empresa. En el mateix sentit, destaca que Seyart també havia participat en iniciatives solidàries com per exemple el Projecte de les Joies Down, una col·lecció de 5 peces de plata co-dissenyada per Ramon Royes i joves amb síndrome de Down, o l’organització d’esdeveniments esportius amb persones discapacitades.

L'exalcalde de Cervera Ramon Royes demana suport per no haver de tancar l'empresa familiar
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement