Massoteres busca talents a la setena edició del concurs de teatre i monòlegs amateur

La convocatòria canvia de dates i se celebrarà el primer cap de setmana de maig i no l'octubre com en anys anteriors

Massoteres “Busca Talents” inteior
photo_camera Els organitzadors posen amb el cartell promocional de l'edició d'enguany

El concurs Buscatalents de Massoteres arriba a la seva setena edició de la mà de l'Associació de joves del municipi com a organitzadors d'aquest certamen que enguany modifica les dates i es realitzarà el cap de setmana del 6 i 7 de maig en lloc de fer-ho a l'octubre com en edicions anteriors.Massoteres “Busca Talents”  cartell texte

Les inscripcions per participar en aquest concurs de teatre i monòlegs amateur estaran obertes fins al 26 d’abril a l’Ajuntament.

Les inscripcions estan obertes fins al 26 d'abril

Segons els organitzadors, la convocatòria "pretén donar cabuda a tots aquells grups teatrals i monologuistes amateurs de Catalunya que tinguin ganes de fer partícip al municipi de Massoteres d’una jornada distesa i divertida". Les obres de teatre guanyadores es premiaran amb 400 euros i 300 euros, la primera i la segona classificades, respectivament. Pel que fa als monòlegs, el primer classificat tindrà un premi de 200 euros i el segon de 100.

A la categoria infantil/juvenil hi ha un premi únic per a tots els participants que és un abonament trobada lúdica al Pitch & Putt de Guissona.

Es repartiran premis per un import de 1.000 euros

Les bases es poden consultar a la web de l’ajuntament a www.massoteres.cat 

El concurs, que està obert també a participació de fora de la comarca, està organitzat des de l’Ajuntament i compta amb el Consell Comarcal des de l’Oficina Jove i amb el suport econòmic de l’IEI, la Diputació de Lleida i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.  

Comentaris