29.11.2020 |
Territoris.cat

UNA POMA PER LA VIDA, MÉS SOSTENIBLE I PROPERA QUE MAI

Les pomes de Girona i Lleida despertaran el seu vessant més solidari

Quim Masferrer participa en la campanya, Una poma per la vida
Quim Masferrer participa en la campanya, Una poma per la vida
Les pomes de Girona i Lleida despertaran el seu vessant més solidari

Amb el lema Una poma per la vida, la Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat engegaran els dies 18 i 19 d'octubre una campanya de sensibilització respecte a l'esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

Els supermercats Bonpreu i Esclat posaran a la venda el divendres i dissabte, pomes procedents de Girona i Lleida, que se serviran en embolcall de paper. La iniciativa representa una aposta pel producte de proximitat i de qualitat, que contribueix a protegir l'economia local i el medi ambient.

Amb la voluntat de fer més atractiva la campanya Una poma per la vida, les pomes es presenten com a element per regalar, ja que inclouen quatre divertits missatges a triar: Aquesta poma té cor i és per a tu, Ets la pera... però et regalo una poma, Havia pensat a regalar-te una cosa sana... I he descartat l'enciam, La temptació no és la poma, ets tu!.

Pomes golden a les terres de LleidaD'aquesta manera, amb la compra de pomes solidàries, a banda de contribuir a una bona causa, també es promouen hàbits saludables. Diverses cares conegudes com el presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l'actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen aquest any la iniciativa.

Voluntaris d'arreu del territori català animaran a la gent a comprar i regalar pomes a 1,5 euros als supermercats Bonpreu i Esclat. Com cada any, també es podran comprar pomes virtuals a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple (unapomaperlavida.cat).

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l'evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

Les pomes de Girona i Lleida despertaran el seu vessant més solidari
comentaris