11.05.2021 |

Tàrrega prolonga la temporada de teatre amb "360 grams"

L'obra d'Ada Vilaró és una proclama poètica en favor de l'esperança i les ganes de viure després de viure una experiència amb el càncer
Imatge promocional de l'espectacle d'Ada Vilaró, 360 grams
Imatge promocional de l'espectacle d'Ada Vilaró, 360 grams
Tàrrega prolonga la temporada de teatre amb "360 grams"

L'artista i directora escènica Ada Vilaró presentarà el seu nou espectacle 360 grams al Teatre Ateneu de Tàrrega el proper divendres 5 de febrer a les 20 hores. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega ha volgut allargar a la 26a Temporada de Teatre amb aquest muntatge, que s'inclou també al Circuit Nòmada de FiraTàrrega, iniciativa dinamitzadora de les arts escèniques del país per pal·liar l'impacte negatiu de la pandèmia en el sector.

L'espectacle desgrana l'experiència personal de l'artista amb el càncer. Fusionant paraula, cos i dansa, llança des de l'escenari una proclama poètica en favor de l'esperança i les ganes de viure.

Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos, es desplega davant teu l'oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips, explica Vilaró, que torna a Tàrrega després de la seva participació a FiraTàrrega el 2017.Cartell de l'espectacle (1)

Les entrades per l'espectacle estan a la venda per 10 euros a www.culturatarrega.cat i La Botiga del Museu (carrer Major, 11) amb descomptes amb el carnet de la Biblioteca Germanes Güell, el Carnet Jove i el TRESC així com per a persones aturades i amb discapacitat.

L'actuació forma part del Circuit Nòmada de FiraTàrrega, una xarxa d'exhibició que vol contrarestar la caiguda de contractació artística provocada per la situació sanitària actual. Les propostes, seleccionades pels responsables del certamen, arribaran a diferents municipisal llarg del 2021.

Tàrrega prolonga la temporada de teatre amb "360 grams"
comentaris