Imprimir

Balaguer i la Noguera reivindicaran el paper de les dones en el món gastronòmic el 8M

territoris.cat/Marina Pallàs | 07 de marzo de 2019

La conferència comptarà amb la presència de referents femenins en el sector gastronòmic.
La conferència comptarà amb la presència de referents femenins en el sector gastronòmic.

El 8 de març, el Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer organitzaran, un any més, un acte institucional per commemorar el Dia de les Dones, per reivindicar la igualtat entre gèneres i demanar que es corregeixin les injustícies que provoquen la desigualtat.   

L’acte es farà el divendres 8 de març, a les 19.00 h a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera, i s'obrirà amb la presentació del col·leccionable En femení i de la primera fitxa dedicada a la Sra. Serafina Valls Pla, primera metgessa de Balaguer, a càrrec de Carme Alòs, directora del Museu de la Noguera i Nil Ortiz, autor de la fitxa.

Tot seguit, es farà la Lectura del Manifest Institucional, i es continuarà amb una taula rodona que, sota el nom de Gastronomia en femení, protagonitzaran referents femenins d'un àmbit molt masculinitzat a nivell públic, com és el de la gastronomia. A la taula, moderada per la periodista i politòloga Magda Gregori, hi participaran Teresa Carles, xef i empresària de cuina vegetariana; Carolina Garcia, xef del restaurant L'Apagallums de Ponts; Laura López, estilista gastronòmica; i Dolors Mateu, gastroblocaire de referència.

dia de les dones 2019

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/noguera/balaguer-i-noguera-reivindicaran-talent-femeni-mon-gastronomia-8m/20190307134458055188.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]