Imprimir

Cervera presenta el 1r festival Nomad Segarra amb 'food trucks', moda i cultura

territoris.cat | 25 de de febrer de 2016

Nomad Segarra interior
Moment de la presentació de l’esdeveniment en Roda de Premsa

La proposta s’organitzarà a la plaça i els patis de la Universitat de Cervera els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig

La Paeria de Cervera ha acollit la presentació del 1r Nomad Segarra, una proposta gastronòmica, de moda i oci que s’organitzarà a la plaça i els patis de la Universitat de Cervera els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig.

El 1r Nomad Segarra portarà a Cervera 20 food trucks amb propostes gastronòmiques innovadores de qualitat cuinades al moment i 20 expositors de moda amb dissenys d’autor, vintage, decoració, etcètera; amb la presentació de propostes creatives que no pretenen fer la competència al comerç local, sinó complementar-lo, segons els organitzadors.presentació Nomad texte

Nomad Segarra vol ser també un festival cultural adreçat a tota família, amb activitats com concerts, teatre infantil, inflables, tallers o actuacions de cultura popular, entre altres, i que tindran lloc als patis de la Universitat. Entre aquestes activitats, es dóna una oportunitat a les entitats comarcal a participar-hi.

La presentació de l’esdeveniment ha anat a càrrec del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el cofundador de Nomad, David Nicolás; la regidora de Promoció Econòmica i Turisme de la Paeria, Ainhoa Barrionuevo; i els consellers comarcals de Joventut, Jordi Porta; i de Turisme, Vicenç Roig.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segarra/cervera-presenta-innovadora-proposta-ludica-1r-festival-nomad-segarra/20160225191308021122.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]