Imprimir

La Cooperativa i l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell acorden construir un Centre de Serveis

territoris.cat/Josep A. Pérez | 15 de de febrer de 2017

Montserrat Coma i Josep Coll en l'acte de signatura del conveni
Montserrat Coma i Josep Coll en l'acte de signatura del conveni

La Cooperativa d'Ivars aportarà la quantitat de 200.000 euros per consolidar el projecte, i l'Ajuntament cedeix l'espai de 280 metres quadrats que es troba en la primera planta del nou edifici d'equipaments, on es troba el Centre Mèdic

La Cooperativa d'Ivars d'Urgell i l'Ajuntament van signar aquest dimarts el conveni que permetrà la construcció del Centre de Serveis per a la gent gran del municipi, amb una capacitat per a vint usuaris. Amb aquest acord la Cooperativa aportarà 200.000 euros per desplegar el projecte de construcció del nou equipament en la primera planta de l'edifici del Centre Mèdic, que es va inaugurar el passat mes de novembre.

Edifici del Centre Mèdic on es construirà el nou equipament 2L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa d'Ivars d'Urgell Montserrat Coma, i el president de la Cooperativa, Josep Coll, acompanyats dels regidors del consistori i representants de la Cooperativa. Segons va explicar l'alcaldessa, Montserrat Coma, la Cooperativa d'Ivars havia adquirit un compromís per donar resposta a la deficiència d'un servei d'atenció a la gent gran del municipi, però la disponibilitat d'un espai adequat havia sigut l'inconvenient per poder consolidar el projecte. Coma va assegurar que es tracta d'un equipament necessari per al municipi, donat que actualment algunes famílies es veuen obligades a traslladar als avis a altres municipis pròxims.

Per la seva banda Josep Coll va destacar que el Consell Rector de la cooperativa ja va acordar a finals de desembre portar a terme aquesta actuació per unanimitat de tots els seus membres i que el nou equipament subratlla la funció social que també té la Cooperativa, a part de l'econòmica.

L'alcaldessa va afegir que el consistori ha encarregat la redacció del projecte als tècnics municipals, per tal que es pugui licitar l'obra tan aviat com es pugui. La previsió és que l'equipament es pugui inaugurar coincidint amb les festes de Sant Andreu del municipi, segons ha afegit Josep Coll.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/cooperativa-i-lajuntament-divars-durgell-acorden-construir-centre-serveis-per-gent-gran/20170215132741039087.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]