Imprimir

Mollerussa ubica dos aparcaments de bicicletes al centre de la ciutat

pladurgellaldia | 21 de de juliol de 2015

Les obres s'estan fent a la plaça Pla d'Urgell
Les obres s'estan fent a la plaça Pla d'Urgell

L'Ajuntament enderroca una paret d’un solar a la Plaça Pla d'Urgell per habilitar els dos pàrquings per a bicicletes que fins ara ocupaven una zona als porxos de l’edifici consistorial.

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de la brigada municipal, està realitzant aquesta setmana una actuació de reordenament a la plaça del Pla d’Urgell on ha enderrocat una paret d’un solar de propietat municipal per tal d’ubicar-hi els dos aparcaments per a bicicletes que fins ara ocupaven una zona als porxos de l’edifici consistorial.

Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona, el qual ha dit que es tracta de guanyar espai en aquest angle de la plaça per tal de millorar-ne la imatge i també la funcionalitat.

L’alcalde també ha explicat que ahir a primera hora del matí es van donar per finalitzada una actuació, que també ha dut a terme la brigada en aquesta mateixa plaça, i que ha consistit a reparar la reixa de la clavera que travessa el carrer i el paviment que la fixa, malmès pel pas del transit rodat en aquest cèntric punt de la ciutat.

Obert el pas de vehicles de la baixada de la plaça Pla d'Urgell, tallat el cap de setmana

Aquesta reparació va obligar a tallar el pas de vehicles per aquesta zona durant tot el divendres passat i també el cap de setmana.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/mollerussa-ubica-aparcaments-bicicletes-centre-ciutat/20150721190954033449.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]