Imprimir

Presenten a Castelldans les característiques úniques de la cervesa Lo Vilot

territoris.cat | 11 de de novembre de 2019

Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki, presenten la cervesa Lo Vilot a Castelldans
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki, presenten la cervesa Lo Vilot a Castelldans

En el seu palmarès la cervesa Lo Vilot compta amb el Premi a la innovació Tecnològica Agroalimentària 2017, dues medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca en el BeerFest Costa del Sol.
 

La Llar del Productor de Castelldans va reunir aquest dissabte a un públic interessat a conèixer les característiques peculiars de la cervesa artesana Lo Vilot, que s'elabora a Almacelles. Un acte que va organitzar l'Oficina Jove de les Garrigues, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldans.

Tast de cerveses organitzat per l'Oficina Jove de les GarriguesEls propietaris de la cerveseria Lo VilotQuiònia Pujol i Òscar Mogilnicki, van destacar que en el procés d'elaboració tan sols s'utilitzen ingredients ecològics que cultiven ells mateixos, i el concepte de Farm Brewery - conrear tots els elements en el lloc d'elaboració- una pràctica que tan sols utilitza a l'Estat, l'obrador d'Almacelles. Aquesta filosofia s'enmarca en el Full Circle Beer Project, el que significa controlant totes les fases del procés de la producció de la cervesa, fins a la seva comercialització.

Cerveses Lo Vilot

Lo Vilot i la seva identitat única

En el seu palmarès la cervesa Lo Vilot compta amb el Premi a la innovació Tecnològica Agroalimentària 2017, convocat pel Departament d'Agricultura de la Generalitat, dues medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca en el BeerFest Costa del Sol.

Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki, propietris de la cerceseria Lo Vilot d'Almacelles @OriolClaveraEls cervesers compten amb 4.000 plantes de llúpol distribuïdes en dues hectàrees amb 14 varietats diferents i 7 hectàrees d'ordi cerveser. Un procés que necessita cuidar fins al més mínim detall. Per a això, han triat com a centre d'operacions una masia que data de mitjan segle XIX i que ha pertangut a la família des de fa generacions.

La marca elabora deu varietats diferents, entre elles, estils ja gairebé oblidats com el Old Ale o el Scottish Heavy. Torrades, de blat, aromàtiques, amb fruites, negres, rosses, amb una producció que ronda els 40.000 litres de cervesa.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/presenten-castelldans-caracteristiques-uniques-cervesa-vilot/20191111120441060499.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]