Imprimir

Quim Torra encendrà la traca de la Festa Major de les Borges

territoris.cat / Jordi Bonilla | 22 de d’agost de 2018

La trobada de gegants de les Borges, un dels actes de la Festa Major
La trobada de gegants de les Borges, un dels actes de la Festa Major

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, serà enguany l’encarregat d’encendre la tradicional traca amb la quals es dóna inici formalment als actes de la Festa Major de les Borges Blanques, a les 12 hores del pròxim dissabte, 1 de setembre, a la Plaça de l’1 d’octubre.foto_3368591

Seguidament, el president farà un recorregut per algunes de les darreres actuacions de millora  i recuperació d’espais del casc antic de les Borges, presentarà oficialment la nova marca turística Capital de l’Oli i visitarà l’antic molí de Cal Gineret i l’Espai Macià.

Amb tot, segons ha exposat la regidoria de Festes, enguany la Festa Major de les Borges començarà uns dies abans amb els Preludis de la Festa Major. El dimarts 28 d’agost es farà la tradicional pintura a terra per als més petits a la Plaça Europa.

L’endemà es celebrarà el Dimecres Borjut amb un taller a càrrec dels Diables Els Borjuts i la colla gegantera Grup Vivall, a més d’un sopar i un espectacle de monòlegs. Els preludis finalitzaran el dijous 30 a les 20 hores amb una festa holi amb espuma de colors a l’antic parc de bombers de l’Avinguda Jaume I.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/quim-torra-encendra-traca-festa-major-borges/20180822102655051130.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]