Opinió

Fer créixer la família Territoris.cat

El vostre compromís amb la informació de proximitat, honesta i veraç, us ha permès continuar creixent i, amb el vostre format digital, portar l’actualitat dels pobles i racons de les Garrigues encara més enllà dels nostres territoris naturals.

Gràcies el vostre esforç, heu esdevingut un altaveu de totes les actuacions, festes i fires meravelloses que passen en pobles sovint poc mediàtics com les Borges Blanques, entre tants d’altres, i de la qualitat que des d’aquí podem oferir al món. Per si fos poc, hi sumeu el Pirineu lleidatà, per continuar la vostra encomiable missió, fent créixer la família Territoris.cat.

Ara més que mai, els vostres continguts escurcen les distàncies, sovint més mentals que físiques, entre els que compartim les comarques de Lleida i la seva àrea d’influència, i ens fan ben present tot el que ens uneix i compartim.

Per tant, només em resta desitjar-vos que continueu tenint molts èxits, donar-vos les gràcies per creure en els nostres territoris i, com ens diu sovint la ciutadania als responsables institucionals, que no afluixeu en la persecució dels vostres valents objectius. Enhorabona i per molts anys!

Comentaris