L’Associació Alba de Tàrrega ja té el seu lipdub

En la seva producció hi han participat professionals i usuaris i la cançó triada ha estat “Geranis” del grup manresà Sherpah, el qual presentarà el Lipdub amb un concert el dia 20 de juliol.
photo_camera Un retall del 56% en polítiques actives d'ocupació posa en perill el lloc de treball de més de 2.500 persones amb discapacitat. Això sí que no!

L’Associació Alba s’apunta a la moda del lipdub i grava un vídeo a les seves instal·lacions amb la participació dels professionals i usuaris de l’entitat. Des del primer dia les persones amb discapacitat del Centre Ocupacional de l’Associació Alba van agafar amb molt d’entusiasme la idea de gravar un lipdub. Triar la cançó, preparar decorats, pensar el recorregut i organitzar els assajos. Molta feina que s’ha materialitzat aquest dimecres dia 27 amb l’ajuda i participació dels professionals i usuaris de tots els serveis, des de les residències, l’escola Alba, l’Espígol de Cervera o Salut Mental.

La cançó triada ha estat “Geranis” del grup manresà Sherpah i que es caracteritza per una música amb ritme de rumba i una tornada que diu “Escolta la veu, escolta la veu ...”, molt idònia pels moments que estan vivint de retallades les entitats socials. Iniciatives com aquesta serveixen per crear sentiment de pertinença a l’Associació i s’espera que el vídeo ajudi a donar a conèixer, a través de les xarxes socials, la tasca i les ganes de treballar de l’entitat. 

Sherpah, presentarà el lipdub amb un concert al Gat del Rosal de Cervera, el proper 20 de juliol, en el marc dels concerts d’estiu de la terrassa del Gat.

El grup Sherpah, autors de la cançó, van acceptar de seguida i amb entusiasme la invitació que els va fer l’entitat de venir a tocar i presentar el resultat del lipdub.

Comentaris