El Consell Comarcal necessitarà un centenar de voluntaris per la nova campanya del Gran Recapte

Els interessats a formar part del grup de voluntaris es poden posar en contacte amb els serveis socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell al  tel. 973711313.

El president Josep M. Huguet i la tècnic Sonia Oriola presenten la campanya
photo_camera El president Josep M. Huguet i la tècnic Sonia Oriola presenten la campanya

Segons dades de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, al voltant de 600 famílies de la comarca, el que representa més de 2.000 persones, són usuaris del servei del Banc d’Aliments. Per tal de respondre a aquesta necessitat l’ens comarcal coordina les campanyes del Gran Recapte, que es porten a terme conjuntament amb els quatre bancs d’Aliments de Catalunya. La pròxima actuació està programada pels dies 27 i 28 de novembre.

Segons el president del Consell Comarcal, Josep M. Huguet, els aliments que es recullin en aquesta campanya, ja es podran distribuir des del nou equipament del Banc d’Aliments que s’ha habilitat en l’antic escorxador de Mollerussa, que es troba a la carretera de Torregrossa.

Huguet ha explicat, que tot i la bona resposta de la societat de la comarca, la quantitat d’articles que es recullen en les campanyes no són suficient per donar resposta a la demanda, fins i tot tenint en compte l’ajut que arriba de la Unió Europea. En la pròxima campanya s’establiran punts de recollida en els supermercats de Mollerussa Plus Fresc, Caprabo, Mercadona, Condis, Lidl i Dia, i en la resta de poblacions es recolliran en els ajuntaments i en les botigues col·laboradores.

Els aliments més necessaris són llet, conserves, oli, sucre, farina, galetes, cereals, cacau en pols, higiene personal i, sobretot, bol-quers i alimentació infantil, com ara la llet de creixement 1 i 2.

Els interessats a formar part del grup de voluntaris es poden posar en contacte amb els serveis socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell al tel. 973711313

Comentaris