Ara Lleida promociona el Turisme actiu als Països Baixos, El Regne Unit i Itàlia

Blogger del Regne Unit practicant parapent a Organya 1
photo_camera Blogger del Regne Unit practicant parapent a Organya 1

El Pirineu de Lleida acull aquesta setmana tres viatges de familiarització que compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida per promocionar la diversitat de l’oferta de turisme actiu, natura i gastronomia i que tindran com a protagonistes tres bloguers d’Itàlia i el Regne Unit i dues periodistes de la prestigiosa revista holandesa Bergen Magazine, especialitzada en destinacions de senderisme.

Les periodistes de la publicació Bergen Magazine, participen del 14 al 16 de setembre en un press trip  per fer 3 etapes del GR-11, seguint el tram que discorre pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. El GR-11 és el sender de gran recorregut més muntanyenc de Catalunya.

La primera etapa de l’itinerari ha tingut lloc avui dijous entre el municipi d’Espot i el Refugi de Colomers. La segona etapa està prevista per demà divendres entre el Refugi Colomers i el Refugi de la Restanca, i finalment dissabte clouran la darrera etapa amb un recorregut del Refugi de la Restanca fins al de Conangles i posteriorment trasllat amb vehicle fins a Espot. Aquest press trip ha estat organitzat per la marca Pirineus amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Aiguestortes-i-Estany-de-Sant-Maurici2Bergen Magazine, adreçada als amants de la natura i als viatgers que busquen noves rutes de senderisme, disposa també de diversos mitjans on-line (newsletter, web i xarxes socials) que reforçaran la promoció de Lleida. La revista, amb 15.000 exemplars de tirada, es publica en neerlandès i es distribueix a Holanda i a la banda flamenca de Bèlgica.

D’altra banda, un bloguer del Regne Unit recorre del 14 al 17 de setembre les comarques de l’Alt Urgell i el Solsonès, on té programades diferents activitats de turisme actiu al Ràfting Parc de la Seu d’Urgell com també de parapent a Organyà i de trekking al Solsonès, on visitarà a més el salí de Cambrils i el zoo del Pirineu a Canalda, entre d’altres indrets.

Aquest viatge forma part d’una acció promocional de l’Agència Catalana de Turisme en la qual participen 5 bloguers/instagramers/youtubers i videobloguers del Regne Unit, els quals viatgen en aquestes mateixes dates per diferents indrets de Catalunya dins del projecte Blind Social Media Trip.

parque-nacional-aiguestortes-05Finalment, del 17 al 20 de setembre s’ha organitzat un blogtrip en el qual participen dos periodistes del blog italià Mi prendo e mi porto via, els quals recorreran les comarques de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà amb la finalitat de publicar informacions adreçades al públic italià per mitjà de les seves xarxes socials relacionades amb la natura, la muntanya i la gastronomia

El viatge és organitzat pel Centre de Promoció Turística d’Italià de l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme i les diferents oficines de turisme dels consells que visiten.

Comentaris