Artistes de les Garrigues s'agrupen en una primera exposició col·lectiva a Mas Blanch i Jové

Oni Cabau, Ivan Egea, Alfons Iglesias, Gregorio Iglesias, Xavi Minguella, Marta Pruna i Josep Vallribera exposen les seves obres en el celler garriguenc.

 

FotosDeGrup8-3643
photo_camera El celler acollirà una exposició d’obres del “GRUP DEL 8UIT” una agrupació de diferents artistes de Les Garrigues

Mas Blanch i Jové continua apostant per l’art i alimentant la Vinya dels Artistes ideada pel seu amic, el pintor Josep Guinovart i que va ser mereixedora l’any passat del Premi d’Enoturisme de Catalunya en la categoria d’Art i Cultura. 

En aquesta ocasió el celler acollirà una exposició d’obres del “GRUP DEL 8UIT” una agrupació de diferents artistes de les Garrigues que presentaran al celler Mas Blanch i Jové la seva primera exposició col·lectiva. 

Pintura, escultura, fotografia, instal·lacions... Les obres de Josep Vallribera, Marta Pruna, Xavi Minguella, Gregorio Iglesias, Alfons Iglesias, Ivan Egea i Toni Cabau es trobaran exposades entre bótes, tines i oliveres.

La inauguració, oberta a tothom s'inaugurarà divendres dia 10 de juny a partir de les 19h amb un tast de vins Saó de Mas Blanch i Jové, acompanyats de pans, olis d’oliva, sals i xocolata.

Durant el cap de setmana del 11 i 12 de juny de 11 a 14h  haurà portes obertes a la bodega amb l’artista Gregorio Iglesias pintant en directe. L’exposició es podrà visitar cada dissabte i diumenge de 11 a 14 h fins a finals d’agost.

Al celler Mas Blanch i Jové hi han participat artistes com Carles Santos, Esteve Casanoves, Gregorio Iglesias, Joan Brossa, Susana Solano i Assumpció Mateu, entre altres, i diverses obres es troben exposades de forma permanent enmig de la natura.

Comentaris