02.10.2022 |
Territoris.cat

Aspid signa un acord amb Xtratègics per impulsar la seva presència a Internet

L'empresa del Pla d'Urgell Xtratègics ha dedicat la seva Responsabilitat Social Corporativa a gestionar i millorar el web de Suport 24, de l'entitat Aspid de Lleida.

Acord Xtrategics i Aspid
Acord Xtrategics i Aspid
Aspid signa un acord amb Xtratègics per impulsar la seva presència a Internet

L’Associació de Paraplègics i Discapacitat Físics de Lleida (ASPID) i la consultoria de negoci digital del Pla d'Urgell Xtratègics, van signar aquest dimecres un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte de la nova pàgina web de Suport 24 destinat a atreure nous clients i a generar nous llocs de treball per als membres de l’associació.

Aquest conveni es fruit de la desició de l'empresa Xtratègics de destinar el que tenien previst per a la promoció i detalls de Nadal, a clients i treballadors, valorat amb 2.730 euros, a una finalitat social, el que s'anomena Responsabilitat Social Corporativa (RSC), i en aquest cas serà el projecte d'Aspid.

Xtratègics té previst donar un nou impuls de difusió i promoció dels serveis d’ASPID mitjançant el web Suport 24, un Centre Especial de Treball digital que té com a objectiu crear llocs de treball adaptats a persones amb discapacitat.  

Jordi Martínez, administrador de Xtratègics, i Montse Bertran, presidenta d’ASPID, van formalitzar el conveni aquest dimecres, un acord que permetrà impulsar el pla comercial de Suport24 per al 2014 mitjançant el suport i l’assessorament de la consultoria de negoci digital.

Bertran considera que “el suport professional de Xtratègics, a través del seu coneixement i especialització en l’entorn del màrqueting online, ajudarà sens dubte a Suport 24 a posicionar-se en el sector i crear una marca consolidada, mitjançant les eines webs”.

Xtratègics és una agència de negoci a Internet, creada el 2012 amb la finalitat d'ajudar les empreses a generar vendes i internacionalitzar-se mitjançant Internet.  Amb seu a Golmés (Lleida), Xtratègics disposa d'un equip multidisciplinari de professionals, així com un porta-foli de serveis (màrqueting i publicitat online, posicionament en cercadors, estratègia i presència digital, i el venedor digital), que li permeten donar resposta a les diferents necessitats de les empreses per assolir els seus objectius de negoci a la xarxa.

Funcions de Suport 24

Suport 24 és el Centre Especial de Treball (CET) que va crear l’Associació Àspid l’any
2002 i que actualment ofereix treball a 50 persones, de les que el 95% són treballadors amb
algun tipus de discapacitat. El Centre Especial de Treball presta serveis professionals a
empreses i administracions públiques amb un alt valor afegit, ja que incorpora una
infraestructura moderna i una inversió alta en noves tecnologies. 

Entre altres serveis, Suport 24 disposa d’una plataforma de call center preparada per a 23 teleoperadors simultanis, amb una centraleta telefònica que permet fer 80 trucades simultànies i un software de gestió de trucades específiques per a call center. 

Una altra línia de treball de Suport 24 és la de serveis de manipulats i digitalització, que compta amb maquinària d’última generació i software específic per poder gestionar qualsevol tipus de documentació. Finalment, el centre treballa també en l’àmbit de les facilities (prestacions de serveis) com ara consergeries, peonatges industrial, gestió de residus i neteja industrial, gestió pàrquings i control d’accessos, entre molts d’altres).

Aspid signa un acord amb Xtratègics per impulsar la seva presència a Internet
comentaris