ASPID troba feina a trenta persones al Pla d’Urgell

El Servei d’Inserció Laboral d’ASPID del Pla d’Urgell, durant el primer semestre d’enguany, ha ajudat a la inserció laboral de trenta persones

ASPID aconseguir la inserció laboral amb les aules obertes
photo_camera ASPID aconseguir la inserció laboral amb les aules obertes

Un dels objectius principals d’ASPID és apropar els seus serveis integrals a l’ampli territori de la província de Lleida. L’any 2008 s’establí al Pla d’Urgell i, d’ençà, ha treballat amb la voluntat de facilitar l’accés al mercat de treball a la comarca. Durant el primer semestre d’enguany ha aconseguit col·laborar a trenta persones, un 55% del total d’aquelles que estan participant al seu pla de formació competencial. Aquest pla compta amb un ventall de tallers formatius que amplien les competències professionals dels seus usuaris. Per exemple, tallers d’anglès, de ‘coaching’, de motivació i de coneixement i domini d’eines per a la planificació i l’organització.

L'anglès, el coaching i les eines per a la planificació són alguns dels temes dels tallers formatius d'ASPID

La inserció d’aquest alt percentatge d’usuaris d’ASPID demostra la consolidació i l’èxit del projecte, que durant el passat 2015 van recolzar un total de 784 persones aturades a tot el territori lleidatà. 

Comentaris