Aspros i ”la Caixa” impulsen una sala d’estimulació del centre La Coma de Sidamon

El centre La Coma a Sudanell és el primer equipament a Catalunya i a l’Estat espanyol especialitzat en el tractament psicoterapèutic de les persones amb discapacitat intel·lectual

Els representants d'Aspros i La Caixa que van signar el conveni 1
photo_camera Els representants d'Aspros i La Caixa que van signar el conveni 1

La Fundació Aspros ha signat un conveni amb la Caixa per crear una sala de psicoestimulació al seu centre la Coma de Sidamon. A l’acte de la signatura, celebrat el passat 3 de novembre a Lleida, van assistir els directors executius de la Fundació Aspros, Enric Herrera i Anna Campos i el director d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí.

Gràcies a l’ajut de 10.000 euros, La Coma disposarà d’un nou espai per a l’estimulació cognitiva, que se sumaran als dos ja existents a la residència Empresseguera de Sudanell. La psicoestimulació cognitiva permet la rehabilitació i el manteniment de les capacitats intel·lectuals mitjançant la presentació de diversos estímuls. 

El centre La Coma a Sudanell és el primer equipament a Catalunya i a l’Estat espanyol especialitzat en el tractament psicoterapèutic de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel•lectual. Actualment són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida tant a les persones ateses com a les seves famílies.  

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement