L'Ajuntament de Bell-lloc assumirà el servei de manteniment dels equipaments del polígon

L’Ajuntament de Bell-lloc ultima un conveni amb l’Incasòl, per tal que finalitzi les obres de la potabilitzadora, així com de les xarxes de serveis bàsics, abans de fer el traspàs, previst en el primer trimestre de 2016.

Tallers Miranda de Mollerussa va comença les obres al mes de juny.1
photo_camera Tallers Miranda de Mollerussa va comença les obres al mes de juny.1

L’Ajuntament de Bell-lloc negocia amb l’Incasòl les condicions per dur a terme el traspàs del servei de manteniment del polígon industrial Vinyes del Mig, que està previs que es faci en el primer tri-mestre de 2016.

Segons l’alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, el consistori va de-manar a l’ens, que abans de dur a terme la transferència del servei, s’havien de realitzar algunes actuacions que el consistori no podia assumir, com és el cas de la planta depuradora. Palau afegia que aquest equipament estava pressupostat en prop d’un milió d’euros. Actualment el polígon està utilitzant la xarxa del municipi, per la qual cosa es feia imprescindible separar ambdós consums. El conveni també estableix altres actuacions com la millora de la xarxa de sanejament, que en alguns punts es troba molt deteriorada, per la falta d’ús, així com a conseqüència del continu vandalisme que han sofert els serveis del polígon industrial.

El polígon, que ocupa una superfície de 60 hectàrees, es va finalitzar el 2010, i fins aquest any no s’hi ha instal·lat la primera empresa, concretament Tallers Miranda de Maquinària Industrial de Mollerussa. També ha començat les obres Regs del Segrià de Bell-lloc, i dues més han adquirit parcel·les.

L’alcalde ha explicat que en els darrers mesos el consistori ha rebut la visita de diverses empreses més que han demanat informació sobre les característiques i els preus de les parcel·les.

comentaris