17.01.2022 |
Territoris.cat

British Centre guardonat amb el premi a l'excel·lència en l'activitats formatives

La Confederació de Comerç de Catalunya fa entrega d'aquest distintiu que s'atorga anualment en reconeixement a la qualitat en la formació. 

El premi és un reconeixement a la Qualitat en la Formació que s'entrega anualment.
British Centre guardonat amb el premi a l'excel·lència en l'activitats formatives

El passat 8 de novembre el gerent del centre de Formació British Centre, Jaume Aymerich, va rebre de mans de la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Olga Campmany, el premi a l'Excel·lència en l'activitat formativa. 

 

 

 

 

 

 

El distintiu és un reconeixement a la Qualitat en la Formació que entrega anualment la Confederació de Comerç de Catalunya al centre formador que durant l’últim any ha assolit amb nota d’excel·lència la impartició d’accions formatives corresponents a Plans Formatius de Formació Contínua del sector comerç, d’acord amb les normes i requisits descrits a les bases de la convocatòria. 
El Departament de Formació de la Confederació de Comerç de Catalunya juntament amb els centres 
formatius varen formar 10.456 alumnes l’any 2012. Més de 30 escoles optaven a aquest distintiu. 

British Centre Formació Acadèmica, amb seu a Mollerussa, les Borges Blanques i Arbeca compta amb aules equipades per a cada sector formatiu, i ofereix un tracte personalitzat amb professors especialitzats, la qual cosa, amb la consecusió d'aquest distintiu el converteix en un centre de referència a les nostres comarques. 

 

British Centre guardonat amb el premi a l'excel·lència en l'activitats formatives
comentaris