Buylevard.com comercialitza més de 120 marques de moda de temporada des del Pla d'Urgell

L'emprenedoria del Pla d'Urgell compta des de l'any 2011 amb el referent de Buylevard.com, un portal d'internet que comercialitza coleccions de roba, calçat i complements de més de 120 marques i dissenyadors de l'Estat, amb un catàleg que supera els 5.000 productes.
photo_camera Imatge d'algunes de les seccions que es poden trobar a Buylevard.

Que la xarxa ofereix oportunitats als joves emprenedors es pot comprovar dia a dia, l'enginy i la capacitat creativa dels nous empresaris sembla no tenir límits, i a casa nostra en tenim un bon exemple amb Buylevard.com, un portal de moda que s'ha convertit en l'aparador de més d'un centenar de marques i dissenyadors emergents de tot l'Estat.

Buylevard.com neix a Mollerussa l'any 2011, impulsat per Gemma Garcia i Biel Font, a conseqüència de comprovar que hi ha una manca de promoció de marques i de venda de productes de moda de temporada a la xarxa, per la qual cosa van desenvolupar un portal que es pogués convertir en una alternativa als grans distribuidors nacionals de moda seriada i massiva.

Buylevard.com es converteix en un boulevard a Internet, que ofereix a l'usuari més de 5.000 productes originals y de gran qualitat, que es distribueixen directament des dels tallers de la marca al domicili del client en un espai de temps que pot oscil·lar entre 2 i 5 dies a partir de la data de la comanda. Les marques i dissenyadors que comercialitzen els seus productes a Buylevard.com, són d'una gamma de preus molt diferenciades dirigides a segments de públic que busquen productes d'alt nivell, fins als menys exigents, però que esperen trobar una immillorable relació qualitat preu.

Actualment, es poden trobar al portal marques de nivell nacional i internacional com Salsa, Pepaloves, Laga, Divina Providència, Gisela, Gaats, entre altres, que ofereixen les seves col·leccions de temporada a través del portal Buylevard. Una oferta de roba, calçat i complements dirigida a home i dona, que en un breu termini s'ampliarà a la moda infantil. El perfil de client és de 25 a 45 anys, de tot l''Estat, amb una alta concentració a les grans capitals, encara que amb un important increment de clients en poblacions més petites.

En definitiva, Buylevard és un centre comercial o un boulevard a internet que acull multitud de botigues i marques en un mateix espai, amb una oferta de producte que manté una relació qualitat- preu immillorable i que compleixi amb les expectatives que té el client. Pel que respecta a la post-venda, l'empresa cuida l'atenció personalitzada, facilitant el retorn del producte, en el termini de 15 dies següents a la recepció, en el cas que el client no estigui satisfet.

En tan sols un any al mercat Buylevard ha experimentat un creixement expectacular de visites, facturació, i en nombre de marques que confien en el portal per comercialitzar les seves col·leccions. El portal també s'ha traduït a l'anglès el que ha provocat un important increment de les vendes a nivell internacional.

L'empresa compta amb un equip de professionals integrat per especialistes en màrqueting, disseny gràfic, fotografia, estilisme, gestors de captació de
noves marques i programadors de software que mantenen en contínua evolució les prestacions tecnològiques del portal, així com un equip que s'encarrega d'interactuar a les xarxes socials i millorar el posicionament del portal a internet.

La plataforma es completa amb la secció It-Blogs, amb la que els clients es poden assabentar de tot el que respecta a la moda arreu del món, de la mà de les bloggers més influents i prestigioses de la xarxa. Per altra banda incorpora un blog propi anomenat blog&Trends amb el qual es marquen unes pautes diàries de com combinar els looks, tendències de la temporada, i es proposen les inspiracions de looks d'importants celebrities amb la roba que presenta Buylevard.

Comentaris