La cadena de supermercats Plusfresc, aposta per la Producció Integrada

La companyia lleidatana dóna suport a la campanya que el Consell Català de Producció Integrada (CCPI) impulsarà aquest hivern amb la finalitat de donar a conèixer els beneficis d’aquest sistema de producció.

Presentació campanya fruita Plusfresc
photo_camera Presentació campanya fruita Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc s’ha sumat una vegada més a la campanya de promoció de la producció integrada impulsada pel Consell Català de Producció Integrada (CCPI). La iniciativa, que estarà vigent fins a finals de novembre, té com a finalitat donar a conèixer als consumidors els beneficis dels aliments obtinguts segons aquest sistema de producció.

La botiga PlusFresc Camps Elisis de Lleida va acollir la presentació de la campanya, un acte que va contar amb la presència de Teresa Masjuan, directora general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ferran de Noguera, director de serveis territorials de Lleida del DARP, Antoni Escarp, president del Consell Català de Producció Integrada i Francisco González, director general de Plusfresc.

Segons ha declarat Francisco González, aquest cop la campanya se centrarà en la fruita de llavor, amb especial atenció a la pera i la poma. Farem degustació d’aquestes fruites en alguns dels nostres establiments, per tal que tothom pugui gaudir dels sabors que s’assoleixen seguint aquest sistema, afirma. Segons González, fa més de 20 anys que a Plusfresc apostem per la producció integrada, una tècnica que ens permet proporcionar aliments de la millor qualitat i que ens dóna seguretat davant dels nostres clients.

Els productes obtinguts a través del sistema de producció integrada i que van identificats amb la marieta acompleixen tres condicions: són aliments que es produeixen a Catalunya, segueixen mètodes de producció respectuosos amb la salut humana i el medi ambient i els seus beneficis estan garantits a través d’una certificació oficial.

a més de 20 anys que a Plusfresc apostem per la producció integrada, una tècnica que ens permet proporcionar aliments de la millor qualitat i que ens dóna seguretat davant dels nostres clients

La campanya de promoció de la producció integrada es desenvoluparà tots els divendres i dissabtes en diversos supermercats catalans. La poma i la pera seran les referències que estaran identificades amb un distintiu de qualitat, una marieta que simbolitza el respecte per la fauna i la flora locals i també pel pagès i el consumidor. Durant el període de durada de la campanya, unes hostesses informaran els consumidors de les característiques de la producció integrada, els proporcionaran pautes d’identificació dels seus productes i els oferiran degustacions per fomentar-ne la seva compra.

Comentaris