La cadena lleidatana de supermercats Plusfrésc ha consolidat l'expansió a la resta de Catalunya

SUPSA Supermercat Pujol continuarà apostant per l’ampliació de les seves botigues, així com pel procés d’expansió que va iniciar l’any passat amb l’obertura de quatre establiments a Almenar, Soses, Alguaire i Barcelona.

Instal·lacions dels supermercats Plusfrésc a Mollerussa.
photo_camera Instal·lacions dels supermercats Plusfrésc a Mollerussa.

Els resultats del passat exercici 2014, de la cadena lleidatana de supermercat Plusfrésc, ha demostrat la valoració positiva que en fan els clients, respecte a la qualitat i l'aposta per l'entorn més proper. El que ha permès a la companyia Supermercats Pujol (Supsa), un creixement del 2,2%, respecte a l'any 2013, el que representa un volum de facturació de 124 milions d'euros.

Segons explica el director general de la companyia Francisco González, la cadena ha crescut en un 0,5% en superfície constant, amb la qual cosa es manté líder en superfície de venda en la demarcació de Lleida, on ha situat la quota de mercat en el 18,75%.

Gonzáles afegeix, que durant l'any 2014 hem apostat per l’ampliació de les seccions de carn i peix de les nostres botigues i per la implantació als nostres establiments de la nova imatge, a través de la qual volem demostrar que ens preocupem per donar als nostres clients el millor producte i un servei de qualitat.

hem apostat per l’ampliació de les seccions de carn i peix de les nostres botigues i per la implantació als nostres establiments de la nova imatge

De cara al pròxim any, SUPSA Supermercat Pujol continuarà apostant per l’ampliació de les seves botigues, així com pel procés d’expansió que va iniciar l’any passat amb l’obertura de quatre establiments a Almenar, Soses, Alguaire i Barcelona. En aquest sentit González ha assenyalat, que volem seguir obrint botigues no només a les comarques lleidatanes, on tenim un compromís social molt ferm, sinó també a les províncies de Tarragona i Barcelona.

volem oferir el millor servei i experiència de compra als nostres clients, sempre apostant pels productes de la terra i potenciant el producte fresc

Actualment SUPSA Supermercat Pujol compta amb 1.000 col·laboradors i una xarxa d’establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de PonentDes dels nostres supermercats volem oferir el millor servei i experiència de compra als nostres clients, sempre apostant pels productes de la terra i potenciant el producte fresc, ha insistit Francisco González.

Comentaris