Cafeteria Fellini recupera l'essència cinematogràfica de Cinemes Urgell

El nou espai gastronòmic ha recuperat l'antiga cafeteria dels Cinemes Urgell, així com part del vestíbul i el jardí, per oferir un servei variat i atractiu per a tot el públic.

Imatge de la terrassa i zona versa de la Cafeteria Fellini
photo_camera Imatge de la terrassa i zona versa de la Cafeteria Fellini

Mollerussa, va inaugurar aquest dijous el Bar-Cafeteria Fellini, un nom que respon a l'enclavament de l'establiment, les instal·lacions dels antics Cinemes Urgell. Per aquest motiu els promotors del projecte, Josè Luís Velasco i David Romero, han volgut conservar l'essència cinematogràfica que va tenir aquest espai.

David Diaz va actuar en l'acte inaugural de Fellini.Fellini té previst programar activitats relacionades amb el cinema, xerrades, projeccions, jornades, que combinarà amb altres esdeveniments culturals, com la música en directe, aprofitant els nous espais que han resultat de la remodelació de la cafeteria, vestíbul i jardins de les antigues sales del Circuit Urgellenc.

Pel que fa al besant gastronòmic, el nou espai té la voluntat de mantenir una clara aposta pels productes de proximitat, que es transformaran en plants en diversos formats, des dels més tradicionals a la creativitat de les tapes i els vermuts, però obertes a un públic divers, i familiar.

Cafeteria Bar FelliniFellini forma part d'un projecte ambiciós que també vol ser generador d'ambient atractiu en una zona que es transformarà de manera considerable en els pròxims anys, ja que el consistori té previstos diversos projectes revitalitzadors en la zona, com l'estació d'autobusos, l'Escola de Música, i noves zones d'estacionament.

Aquests han estat altres arguments que han animat als impulsors en fer una aposta empresarial oberta, que podria evolucionar en la seva oferta a mesura que creixi l'acceptació del públic, i per altra banda també disposada a escoltar les propostes de clients i mollerussencs que vulguin utilitzar les seves instal·lacions per activitats.

Comentaris