06.07.2022 |
Territoris.cat

'Camins, el viatge de les persones refugiades', a Lleida

Camins, és un documental que forma part d’un projecte per l’educació per al desenvolupament, encaminat a la sensibilització per donar llum i veu a la situació a les persones refugiades

Projecte Camins  el viatge de les persones refugiades a Lleida Interior
Projecte Camins el viatge de les persones refugiades a Lleida
'Camins, el viatge de les persones refugiades', a Lleida

Amb la participació de Pilar Sierra (membre de Lleida pels refugiats), Ares Masip (voluntària Eko Project) i Gemma Casal (antropòloga i especialista en temes del Pròxim Orient) aquest dimecres es podrà veure Camins, el viatge de les persones refugiades" (33’) a Lleida, dins el cicle Diàlegs.

Projecte Camins, és un documental que forma part d’un projecte per l’educació per al desenvolupament, encaminat a la sensibilització per donar llum i veu a la situació a les persones refugiades, tot mostrant la realitat del dia a dia d’aquestes persones en la seva arribada a Europa. Un projecte multimèdia del fotoperiodista, Cristian P. Coll, amb la col·laboració de l’empresa de l'empresa de grafisme Cactusoup (Lleida).

Cicle Diàlegs

És un espai de reflexió i debat al voltant del paper de la cultura des de les seves múltiples realitats, per generar propostes i conclusions útils tant per al sector cultural com per a la ciutadania en general. En aquesta nova edició es centra la mirada en tres eixos: el compromís, la cohesió social i la memòria. I per tal d’aportar una visió més rica i transversal, també s’amplia el ventall d’activitats, combinant els Diàlegs amb documentals, teatre i exposicions temàtiques.

Organitza: Fundació Orfeó Lleidatà, Òmnium Lleida-Ponent, CESC Centre d'estudis comarcals del Segrià, i Coordinadora d'ONGD i altres moviments solidaris de Lleida

Per més info visita web Fundació Orfeò Lleidatà

Descarregar arxiu (Programa_DIALEGS.pdf)

'Camins, el viatge de les persones refugiades', a Lleida
comentaris