Caos circulatori a Ponent com a conseqüència d'un camió bolcat en l'A-2 a Sidamon

Com a conseqüència de l'accident el transit es va desviar a l'antiga N-II que es va col·lapsar ràpidament i va sorprendre els municipis de la Plana

Accident Autovia Portada
photo_camera Els serveis d'emergència i les grues treballant en el lloc de l'accident

Accident Autovia texteCom a conseqüència de l'accident d'un camió cisterna que ha bolcat aquest dimecres a l'autovia A-2 en el terme de Sidamon, es va tallar aquesta via durant més de sis hores provocant cues quilomètriques, que es van traslladar a l'antiga N-II, en el moment que la Direcció de Transit va decidir desviar els vehicles a aquesta carretera.

Accident Autovia InterirEl sinistre es va produir al voltant de les nou del matí quan el camió i la cisterna, carregat amb pols de carbó, va bolcar quedant totalment travesser tallant completament els dos carrils en direcció a Lleida. A partir del moment de l'accident el trànsit es va començar a aturar provocant cues de més de 20 quilòmetres. Segons els serveis d'emergència, el conductor, va resultar ferit lleu, hi va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Accident Autovia Texte 4Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc vehicles dels Bombers, així com els Mossos d'Esquadra i el SEM, així com dues grues de grans dimensions que van treballar amb els tècnics per retirar el vehicle avariat.

Els vehicles es van començar a desviar per les sortides de Fondarella i Sidamon, el que a partir de les 13 hores va provocar un important col·lapse en l'antiga N-II i en l'interior dels municipis que van recordar els anys anteriors a la construcció de l'autovia.

Comentaris