Sengles actes de l'Assemblea Nacional Catalana a Torregrossa i Sidamon

Pep Riera, secretari de l'ANC i fundador d'Unió de Pagesos intervindrà divendres dia 8 a Torregrossa i Carme Forcadell participarà en la jornada de "Pagesos per la independència", acompanyada del món agrícola i cooperativista català, que es reuniran a Sidamon el dissabte 9 de febrer.
Carme Forcadell
photo_camera Carme Forcadell a la manifestació de l'11 de setembre de 2012. Foto: Galdric Peñarroja

L'Assemblea Nacional Catalana del Pla d'Urgell organitzarà l'acte de presentació a la sala d'actes de la biblioteca de Torregrossa, amb la intervenció de Pep Riera, a les 20h el divendres dia 8 de febrer.

Així mateix, Sidamon serà el marc per a la celebració dissabte dia 9 de febrer, d'una jornada intercomarcal de presentació a les terres de Lleida de la sectorial de Pagesos per la Independència. Sota el lema "Política agrària per a una Catalunya independent", la jornada intercomarcal de l'ANC comptarà amb la presència de la seva presidenta i destacats dirigents de la sectorial. Començarà a partir de les 9 del matí i es farà a la sala de Sidamon (al costat del restaurant Quatre Llops), espai històric de l’associacionisme agrícola català i de les reivindicacions pageses.  

La sectorial de Pagesos per la Independència es va constituir formalment a la Panadella l’11 de febrer de 2012, fa tot just un any, amb l’assistència de pagesos de diverses comarques, amb la voluntat de fer pedagogia i col·laborar en el procés català cap a la plena sobirania des d’un dels sectors més tradicionals de la socioeconomia catalana. 

Des de les comarques lleidatanes, que han estat històricament caliu de les reivindicacions del sector agrari català, l'ANC vol promoure i donar suport a la sectorial pagesa de l’Assemblea. Per aquesta raó, la jornada intercomarcal de presentació de Pagesos per la Independència, s'adreça al col·lectiu pagès, però també al públic en general, i té la voluntat de fer conèixer i fer difusió de les raons per les quals la independència és garantia de futur per a la pagesia catalana. 

 

Comentaris