Àlex Joier, un establiment amb una llarga tradició familiar de joiers al cor de Mollerussa

La golmessenca Carme Roig ha estat la guanyadora de la promoció d'una polsera Lotus, en el concurs organitzat per Àlex Joier i el diari digital territoris.cat.
photo_camera Àlex Català fa entrega de la polsera Lotus a Carme Roig, a la seu de la joieria de Mollerussa

A la pregunta, Quina periodista famosa és la imatge corporativa de la marca Lotus?, es va iniciar la promoció d'Àlex Joier i territoris.cat, amb la qual més de 80 participants van respondre correctament, citant a la coneguda periodista Sara Carbonero, pèrò va ser la Carme Roig de Golmés, la que es va emportar el premi en el sorteig realitzat el dia 20 de gener. 

La promoció constava d'un magnífic regal d'una polsera Lotus, d'acer i ceràmica, gentilesa d'Àlex joier de Mollerussa i patrocinat conjuntament amb territoris.cat.

En aquesta línia i degut a la important resposta que ha gaudit la present promoció, es preveu noves promocions que es fomentaran des del diari digital.

En quan a l'establiment comercial Àlex Joier, aquest es troba situat a la Plaça Major i compta amb una llarga tradició familiar de joiers. Actualment, es regentat pels germans Àlex i Montse Català, la quarta generació. El seu besavi Magí Poca va ser qui va fundar l'empresa, a principis del segle passat. L'establiment seria conduït després, al 1940 per la Maria Poca, l'àvia de l'actual generació al capdavant, i al 1970, seria Maria Mayoral, mare de l'Àlex i la Montse qui continuaria el negoci. 

L'establiment sempre s'ha caracteritzat per una constant adaptació en els dissenys i propostes més avantguardistes, així com en l'àmplia diversificació de productes que ofereix, com són els trofeus, copes, plaques, medalles, i altres, així com en joieria i rellotgeria. També disposa de taller propi, amb fabricació de models per encàrrec, reparació de joies i de tot tipus de rellotges, també de pared. Àlex joier és un establiment especialitzat en el seu sector, i es caracteritza per oferir un acurat servei, amb la garantia de la màxima confiança i qualitat.  

Comentaris