La cantant Marina Rossell dóna suport al projecte, que estarà en marxa fins al pròxim 7 de gener de 2017

Càritas i Plusfresc es marquen el repte de reunir els fons suficients com per poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars

Caritas-Plusfresc presenten la campanya 'cap nen sense oportunitats a l'escola!'
photo_camera Caritas-Plusfresc presenten la campanya 'cap nen sense oportunitats a l'escola!'

Les Càritas diocesanes de Lleida, Solsona i Urgell i la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc han presentat aquest dilluns a la seu de Càritas Lleida la campanya Cap nen sense oportunitats en l'escola!, una iniciativa que té com a finalitat que tots els nens i nenes puguin seguir el curs escolar en igualtat de condicions.

La iniciativa estarà vigent des de demà dimarts 19 de juliol fins al pròxim 7 de gener de 2017, període durant el qual la ONG i Plusfresc es marquen el repte de reunir els fons suficients per a poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars. Aquestes donacions es podran dur a terme a la caixa d'aquests supermercats mitjançant l'activació d'un codi. A més, s'organitzaran diverses activitats els beneficis de les quals es destinaran també a la campanya.

El director de Càritas Diocesana d'Urgell Josep Casanova ha manifestat que volem que tots els nens i nenes de Lleida tinguin les mateixes oportunitats dins l'escola, independentment de quina sigui la seva situació econòmica.

Per la seva banda, Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc, s'ha mostrat orgullós que la companyia se sumi a una campanya que té com a principal objectiu estar al costat d'un dels col·lectius més vulnerables, fent que facin front a les seves tasques escolars d'una manera molt més alegre i esperançadora.

L'acte ha comptat també amb la presència de la cantant Marina Rossell, que ha apadrinat el projecte. Rossell ha volgut fer una crida a la participació. El somriure d'un nen no té preu. Sumeu-vos a la campanya i feu que es multipliquin els somriures, ha afirmat. Ramon Baró, director de Càritas Diocesana de Lleida, i Josep Vidal i Perarnau, director de Càritas Diocesana de Solsona, també han assistit a la jornada.

Comentaris