El Casal Popular l'Arreu presenta el nou model energètic cooperatiu Som Energia

La cooperativa Som Energia proporciona les eines per abandonar l’energia nuclear i les multinacionals del sector energètic en el sector elèctric, ja que pot fer arribar energia renovable a les llars.

Som Energia Cooperativa d'energies alternatives.
photo_camera Som Energia Cooperativa d'energies alternatives.

Durant l’any 2011, Som Energia va aconseguir convertir-se en una comercialitzadora d’electricitat 100% renovable i des de llavors ha iniciat els primers projectes propis de producció d’energia. Aquesta cooperativa de consum basa la força amb la suma de moltes persones amb uns mateixos objectius, i a partir d'un model d'empresa participativa, transparent i democràtica que promou una nova cultura energètica. Una experiència molt interessant que cal conèixer.

Som Energia és una cooperativa que reuneix milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.

El divendres 13 de juny, a les 9 del vespre, al Casal Popular l’Arreu, en Xavier Segura i en Francesc Gassó, socis de la Cooperativa Som Energia, donaran a conèixer a la ciutadania del Pla d’Urgell la visió de la primera cooperativa energètica de l’estat espanyol que ofereix la possibilitat de consumir energia produïda a partir de fonts renovables, a més de potenciar nous projectes energètics renovables.

La cooperativa Som Energia proporciona les eines per abandonar l’energia nuclear i les multinacionals del sector energètic en el sector elèctric, ja que pot fer arribar energia renovable a les nostres llars.

Si voleu més informació: http://www.somenergia.coop

 

Comentaris