02.12.2021 |
Territoris.cat

Catalunya es mobilitza en suport a Mas, Ortega i Rigau

Unes 40.000 persones han volgut estar al costat dels tres polítics i critiquen que la voluntat d'un poble acabi als tribunals

Mas, Ortega i Rigau
Concentració en suport a Mas, Ortega i Rigau
Catalunya es mobilitza en suport a Mas, Ortega i Rigau

Interior d'un dels autobusos que es traslladen a BarcelonaUn total de 157 autobusos, segons les darreres dades, han sortit de diferents punts de Catalunya per anar fins al passeig Lluís Companys de Barcelona, on hi ha la seu del TSJC. Milers de catalans han respost així a la crida de les entitats sobiranistes sota el lema 'el 6-F ens jutgen a tots' i han decidit sumar-se a la mobilització en defensa de Mas, Ortega i Rigau. 

Aquest dilluns comença el judici per l'organització de la consulta del 9-N i els tres polítics afronten penes d'inhabilitació acusats de desobediència i prevaricació. "Hem de defensar la democràcia davant la judicialització de la política, ens jutgen a tots", ha afirmat el director de la Fundació Llibreria les Voltes, Joan Matamala, que ha organitzat amb l'ANC la sortida de set busos des de Girona. 

Els autobusos no són l'únic mitjà de transport que han triat els catalans, molts altres han viatjat a Barcelona en tren o en cotxes particulars.

Per seguir la informació en els mitjans de la CCMA

Catalunya es mobilitza en suport a Mas, Ortega i Rigau
comentaris