El CFJ Mollerussa treballa en l'equip que debutarà a la Primera Catalana

L'equip Aleví B del CFJ Mollerussa assoleix la primera posició de la fase de consolació en la Danone Nations Cup que es va celebrar aquest cap de setmana a Villanueva de Gallego (Saragossa). 

L'quip Aleví B amb el preparador Adrià Gabernet.
photo_camera L'quip Aleví B amb el preparador Adrià Gabernet.

El CFJ Mollerussa comença a preparar el debut en la Primera Divisió Catalana, després d'assolir l'ascens aquesta temporada. El club mollerussenc té la voluntat de conformar una esquadra competitiva que permeti mantenir un bon lloc en la taula classificatòria.

El club del Pla d'Urgell ha començat a moure fitxes entre les files del primer equip amb la incorporació del davanter de 31 anys, Ermengol Graus, futbolista procedent de l'Ascó. Un jugador amb una dilatada experiència esportiva que es va iniciar en les files del Juvenil de l'UE LLeida i que va continuar en el CF Balaguer, Reus Deportiu, Lleida Esportiu, CD Binéfar, i darrerament en l'Ascó.

Per altra banda l'equip Aleví B del CFJ Mollerussa, sota les ordres d'Adrià Gabernet, es va proclamar, aquest cap de setmana, campió de la fase de consolació de la Danone Nations Cup, que es va celebrar a Villanueva de Gállego (Saragossa). Es tracta d'una fita important per ls jugadors mollerussencs, que en el primer any de la categoria s'han vist les cares amb formacions com l'Atlètic de Madrid.

Comentaris