Circuit Urgellenc estrena Amanecer II, de la sèrie Crepúsculo

El Circuit Urgellenc ha programat una marató dedicada a la saga Crepúsculo, amb la projecció de la Part I, i II de Amanecer, pel·lícules basades en les novel·les de Stephenie Meyer. Com a col·laboració amb el Circuit Urgellenc, territoris.cat ha sortejat 6 entrades per aquesta sessió doble.
Els protagonistes de la saga Amanecer, basada en les novel·les de Stephenie Meye.
photo_camera Els protagonistes de la saga Amanecer, basada en les novel·les de Stephenie Meye.

Els lectors de territoris.cat han tingut l'oportunitat d'obtenir entrades per assistir a l'estrena del darrer lliurament de la sèrie de pel·lícules Crepúsculo, presentació que tindrà lloc aquest dijous al Cinema Urgell de Mollerussa, en una marató cinematogràfica. Els lectors han participat en un concurs que el diari digital publicava en les seves pàgines, resultant agraciats amb les entrades: Sandra Fuentes, Anna Alsina, Anna Hidalgo, Jordi París, Helena Revuelta i Patricia Baila.

Les sales del Circuit Urgellenc, Multicines Urgell 3D de Mollerussa, Tàrrega, Berga, Monsó i Barbastre, projectaran la darrera pel·lícula de la saga Crepúsculo: Amanecer (Parte II), el divendres 16 de novembre.

Bella conclou la seva transformació en vampir i ara s'ha de familiaritzar amb la seva nova condició. Amb el naixement de Renesmee, la família Cullen s'ha de protegir davant l'amenaça dels Volturi ja que hi ha una llei per als vampirs que prohibeix a tots els clans convertir nens, ja que són difícils de controlar i poden generar autèntiques massacres que posin en perill la secreta existència dels vampirs ... Segona part de l'adaptació de "Alba" que suposa el cinquè lliurament de la franquícia cinematogràfica Crepuscle, basada en les novel·les de Stephenie Meyer.

Comentaris