El Club Tennis Taula Mollerussa destaca en el Campionat Provincial

Albert Feliu es proclama campió de la categoria aleví en el Campionat Provincial per edats, que es va disputar aquest diumenge a les Borges Blanques.

El jugador del CTTM Albert Feliu, campió individual Alevins.
photo_camera El jugador del CTTM Albert Feliu, campió individual Alevins.

Els resultats obtinguts, aquest diumenge a les Borges Blanques, pels jugadors del Club Tennis Taula Mollerussa (CTTM), els permet l'accés al Campionat de Catalunya. Els tennistes mollerussencs van obtenir un destacat resultat en la competició provincial, al proclamar-se campió de la categoria aleví Albert Feliu, i els companys d'equip Marc Miró i Guillem Sans, ho van fer en tercer i quart lloc.

Pel que fa a la categoria de dobles aleví, es van enfrontar dues parelles del Pla d'Urgell Marc Miró i Ivan Fernández, que van derrotar a Albert Feliu i Guillem Sans. En la categoria infantil Marc Molina va obtenir una merescuda segona posició, al caure en la final amb Edu Viladegut.

En dobles infantils el CTTM va assolir la primera posició amb la victòria de la parella Marc Molina i Cristian Fernández que es van imposar a Edu Viladegut i Quintana del Borges Blanques.

El club del Pla d'Urgell es va haver de conformar amb el subcampionat en la categoria juvenil, ja que Cristian Fernández va caure derrotat pel jugador de les Garrigues Albert Ribera. En les parelles de la mateixa categoria el triomf va ser pels jugadors del CTTM Dani Jiménez i Ivan Fernández.

Comentaris