06.12.2021 |
Territoris.cat

La Colla de la Gent Gran va participar en la Trobada de Centres Cívics de Catalunya

En el marc dels actes de la capitalitat de la Sardana 2016, Mollerussa va acollir aquest dissabte l'Aplec organitzat per l'Agrupació sardanista local

Més de 300 dansaires van participar en la cimera sardanista de Mollerussa
Més de 300 dansaires van participar en la cimera sardanista de Mollerussa
La Colla de la Gent Gran va participar en la Trobada de Centres Cívics de Catalunya

Colla del Casal de la Gent Gran de Mollerussa, participants en la TrobadaMollerussa va dedicar el dissabte als actes de commemoració de la Capital sardanista 2016, acollint la Trobada de Colles Sardanístiques d'Equipaments Cívics de Catalunya, esdeveniment que va servir com a presentació de la Colla del Casal de la Gent Gran de la Capital del Pla d'Urgell, un col·lectiu que es trobava entre els 304 dansaires d'una vintena de casals que van participar en la cimera sardanista.

La Colla de la Gent Gran va sorgir de les activitats formatives i de foment de la dansa, que organitza l'Agrupació Sardanista amb motiu de la capitalitat sardanista de Mollerussa.

Els participants en la Trobada van poder ballar entre altres la peça Mollerussa, Capital de la Sardana 2016, del compositor Òscar Barqué, interpretades per la Cobla Tàrrega, i tot seguit van compartir un dinar de germanor.

La trobada, organitzada per la Confederació Sardanista de Catalunya i Mollerussa capital de la Sardana 2016 representava la cloenda dels cursos i de l'activitat sardanista que es duu a terme als equipaments cívics de Catalunya.

L'Agrupació sardanista de Mollerussa ret homenatge a la trajectòria de Teatre de ButxacaLa jornada es va completar amb la nova edició de l'Aplec de la Sardana, que organitza l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, en el que hi van participar al voltant de cinc-centes persones que van tancar les rotllanes al ritme de les interpretacions de la Cobla Jovenívola d'Agramunt i la Bellpuig Cobla. La trobada sardanista també va finalitzar amb el tradicional sopar sardanista

En el transcurs de la ballada de nit del 37è Aplec de la Sardana, l'Agrupació de Mollerussa lliurà un guardó a Teatre de Butxaca en commemoració dels seus 30 anys de treball constant en defensa i promoció de la cultura. Jaume Jovells i Cristina Simon van recollir el guardó.

La Colla de la Gent Gran va participar en la Trobada de Centres Cívics de Catalunya
comentaris