Com estalviar en la factura elèctrica?

El Departament de Treball i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça organitzen una xerrada sobre l’estalvi energètic per al petit comerç.

llum
photo_camera Reduir la factura elèctrica preocupa els empresaris.

El Departament de Treball i Ocupació i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració de l’Associació de comerciants del Pont de Suert i del FECOM, han organitzat el proper 22 d’abril a les 15 hores a la seu del Consell Comarcal una xerrada informativa dirigida al petit comerç i establiments turístics sobre com estalviar en la factura elèctrica.

L’objectiu de la jornada és exposar, d’una forma totalment pràctica, quines actuacions s’han de realitzar per tal de reduir el cost de la factura d’electricitat tant pel que fa a l’enllumenat com als diferents aparells de consum elèctric.

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal ha comentat que “portem temps treballant amb el Departament per poder oferir al petit comerç consells i recomanacions d’una forma real i pràctica per estalviar costos. Tan important és aconseguir noves vendes com rebaixar les despeses fixes d’un negoci”.

Les persones interessades a participar a la Jornada es poden inscriure a la seu del Consell Comarcal.

Comentaris