Cominart respon a les expectatives de promoció de Vilanova de Bellpuig

Vilanova de Bellpuig va compaginar promoció econòmica, festa popular i participació ciutadana en una nova edició de la fira del comerç, indústria i artesania

Parades dels expositors a la mostra Cominart de Vilanova de Bellpuig
photo_camera Parades dels expositors a la mostra Cominart de Vilanova de Bellpuig

La trobada Gegantera en el marc de COMINART de Vilanova de BellpuigVilanova de Bellpuig va tornar a ser pol d'atracció per a centenars de persones que van visitar el municipi del Pla d'Urgell, per conèixer l'oferta comercial, industrial i artesanal que van oferir una seixantena d'expositors que van participar en la mostra COMINARD. Una convocatòria firal que el municipi combina amb un seguit d'activitats de caràcter popular, en la que tenen un paper indispensable les entitats del poble.

La Colla de Gegants i Grallers impulsaven una nova trobada de colles lleidatanes que després de plantar els seus personatges a la plaça de l'Anjua van recórrer el carrer i places de Vilanova de Bellpuig. L'activitat també es va concentrar en el pavelló poliesportiu, en aquest cas al Les Colles Geganteres en el marc de COMINART de Vilanova de Bellpuigvoltant de la punta de coixí amb una nova Trobada de Puntaires, convocada per l'associació de Dones l'Anjua. Entitat que també va ser l'encarregada de decorar els carres del municipi amb les extraordinàries creacions coloristes de les catifes de Corpus. La mateixa entitat va presentar una exposició de treballs manuals que han realitzat al llarg de l'any.

La trobada de plaques de cava, xerrades i activitats esportives i musicals van completar una nova edició de la mostra promocional de l'activitat i el dinamisme de Vilanova de Bellpuig.

Comentaris