Consell Comarcal i comerciants difondran el telèfon contra la violència masclista

El Consell Comarcal de les Garrigues, l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i l’Associació de Comerciants d’Arbeca signen un acord per a la difusió del servei d’atenció permanent contra la violència masclista 900 900 120 a la xarxa de comerços de la zona.

DSC08726
photo_camera DSC08726

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, la presidenta de l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, Montserrat Pijuan, i el president de l’Associació de Comerciants d’Arbeca, Francesc Roset, han signat aquest dilluns un acord per a la difusió del servei d’atenció permanent contra la violència masclista 900 900 120 a la xarxa de comerços de la zona. L’acte ha estat dinamitzat des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues.

Es tracta d’un document d’adhesió a l’acord de col·laboració entre l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i les entitats municipalistes per a la difusió del material divulgatiu, cartells i adhesius, del servei d’atenció telefònica especialitzada de la xarxa d’atenció i recuperació integral per a les dones en situacions de violència masclista.

Comentaris