El conseller Jané anuncia la convocatòria de 500 noves places de Mossos d'Esquadra

Reunió del conseller Jané amb els alcaldes del Baix Segrià
photo_camera Reunió del conseller Jané amb els alcaldes del Baix Segrià

El conseller d’InteriorJordi Jané, ha anunciat aquest matí, durant la seva visita a Aitona, que aquest mes de juny sortirà publicada la convocatòria de 500 noves places de Mossos d’Esquadra. “Feia més de 6 anys que no es convocaven noves places de Mossos d’Esquadra i, en la situació en la que estem actualment, són del tot imprescindibles”, ha dit. Jané ha recordat que “preveiem fer-ne de noves els propers anys, el nostre objectiu és arribar a 18.300 agents”.

Durant la visita, el conseller s’ha reunit amb els alcaldes del Baix Segrià amb els que ha tractat temes de seguretat. Jané ha explicat que “els fets delinqüencials a Aitona s’han reduït un 18% l’últim any i s’ha incrementat el patrullatge un 13%”, i ha destacat que “tenir una oficina dels Mossos d’Esquadra al municipi és positiu, però encara ho és més que els Mossos estiguin al carrer, que hi hagi presència policial”.

El titular d’Interior també ha aprofitat per posar en valor la tasca de la pagesia “tot el suport al sector, la pagesia l’hem de cuidar i molt, és un sector de riquesa i estabilitat pel país”. 

Després de la reunió, Jané ha visitat l’oficina temporal dels Mossos d’Esquadra a Aitona.

A la reunió també hi ha assistit el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré, la directora dels serveis Territorials d’Interior a Lleida, Montserrat Messeguer, i el comissari cap de la Regió Policial Ponent, Xavier Monclús, entre d’altres autoritats.

Comentaris