La pizzeria Breiko proposa crear una pizza amb DO del Pla d'Urgell

L'establiment gastronòmic Breiko de Mollerussa celebra un quart de segle de trajectòria, un esdeveniment que vol compartir amb els clients que han fet possible superar les embranzides del sistema.
Jordi Vidal sota la promoció del 25è aniversari i lliurant un premi als clients.
photo_camera Jordi Vidal sota la promoció del 25è aniversari i lliurant un premi als clients.

Pizzeria Breiko de Mollerussa, un negoci familiar que ha estat capaç de suportar les embranzides de la situació econòmica amb enginy, innovació i un gran esforç per tal de poder mantenir la qualitat i l'atenció al client que caracteritza a l'establiment. Per aquest motiu, Jordi Vidal, responsable de l'establiment ens explica que després de vint-i-cinc any de trajectòria, els clients es mereixen una deferència, perquè en definitiva han estat ells els que han fet possible la seva continuïtat.

Vidal i el Team Breiko han portat a terme diferents promocions en col·laboració amb el diari territoris.cat, i continuaran oferint detalls i deferències als clients de l'establiment, per tal de fer-los partícips de la celebració. Sense pretensions tan sols cuidant la qualitat dels seus productes i l'atenció al clients, Breiko s'ha fet un lloc en l'imaginari gastronòmic de la gent de Mollerussa i de la comarca. Per aquest motiu, Vidal ha manifestat a territoris.cat, que al llarg d'aquest any vol compartir, amb clients, i lectors del diari, aquest esdeveniment, programant diferents actes musicals i de lleure, a la ciutat.

La nova promoció de Breiko consisteix en que proposis dos ingredients nous- comptant amb els ingredients bàsics de la pasta, el tomàquet i la mozzarella-, per a una nova pizza, i entre totes les propostes es triarà la més original i atractiva gastronòmicament, que l'establiment incorporarà a la seva carta. La millor recepta guanyarà un sopar per a dues persones i la satisfacció de tenir un plat amb el seu nom.

Per participar cal entrar en aquest enllaç, molta sor i desperteu l'enginy i l'originalitat.

CONCURS DE LA PIZZA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN PLA D'URGELL

Comentaris