Creu Roja organitza activitats pel Dia Mundial de la Salut i promou una nova aplicació d’hàbits saludables

Estand d'informació a Creu Roja Lleida pel Dia Mundial de la Salut
photo_camera Estand d'informació a Creu Roja Lleida pel Dia Mundial de la Salut

El pròxim 7 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Salut, data fixada per l’Organització Mundial de la Salut i a la qual Creu Roja es suma amb accions de sensibilització i informació a la població sobre la promoció i posada en pràctica dels hàbits saludables.

Per commemorar aquest dia, Creu Roja ha llençat a escala nacional Quiérete, una aplicació gratuïta per dispositius mòbils a través de la qual es promou la pràctica de conductes saludables mitjançant reptes que se li proposen a l’usuari.

A més, aquesta app inclou altres seccions com receptes, preguntes freqüents o recursos d’interès.

A Lleida hi haurà un punt d’informació sobre Quiérete demà dia 6 de 10 a 12 hores a la seu de Creu Roja Lleida. Els voluntaris prendran la tensió arterial de tothom qui s’apropi i es repartirà material de difusió de la campanya.

Les activitats del Dia Mundial de la Salut s’estendran per tot el territori lleidatà, així divendres es celebrarà a Mollerussa una caminada saludable a les 9.30 hores i a Balaguer s’instal·larà dissabte un punt d’informació a l’Ajuntament on es prendrà la tensió i es farà difusió de l’app.

Almacelles serà l’encarregada de tancar els actes del Dia Mundial de la Salut amb una xerrada-taller sobre la nova aplicació el dimarts 10 d’abril.

Comentaris